ONS TEAM

en zijn motivatie
Hanny van der Schoot

"Ieder kind is bijzonder en heeft talenten. Ik wil het kind bewust maken van deze talenten zodat het deze leert kennen en gebruiken."

Meerte Bergmans

"Door de kwaliteiten van het kind en zijn /haar omgeving te benutten en het vertrouwen in eigen kunnen te vergroten,  wil ik zorgen voor een omgeving waarin het kind en alle betrokkenen zich goed voelen."

Stèfanie Groeneveld

"Ik wil samen met het kind de juiste rugzak uitkiezen, deze samen vullen met de nodige tools zodat ik hem de juiste weg kan wijzen."

Paul van Gulick

"Ik wil naar beste kunnen een luisterend oor bieden en energiek en daadkrachtig opkomen voor het belang van het kind dat in moeilijke omstandigheden verkeert."

Floor Peters

“Op zoek gaan naar de ideale balans tussen het kind en de omgeving is een hele mooie uitdaging. Door hierbij uit te gaan van de talenten van het kind en de mogelijkheden in de omgeving, wil ik er voor zorgen dat iedereen zich goed voelt.”

"Ieder kind is uniek.
Het is mijn doel om de krachten en talenten van een kind in beeld te brengen en deze samen verder te ontwikkelen."

Tamar van Velzen

“Graag help ik kinderen om gelukkig te zijn. Ik benader ze onbevooroordeeld, vrolijk en met humor om vervolgens samen tot een oplossing te komen.”

Baukje van Veen

""Doordat ik mij verdiep in een kind, leer ik het goed kennen en ontdek ik wat zijn sterke kanten zijn. Van daaruit help ik het kind ook datgene te ontwikkelen wat het nog lastig vindt."

Elzemiek van Tits

“Soms is de balans zoek. Samen met de omgeving help ik kinderen in hun kracht te zetten door hen kwaliteiten te laten herkennen en te leren gebruiken. Ik ga daarbij hulpvraaggericht, respectvol en transparant te werk.”

Frank Wentink

"Een orthopedagoog is een ontdekkingsreiziger: ‘Je werkt samen met het kind en zijn omgeving om de krachten, kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen. Vervolgens bepalen we samen een koers waarbinnen alle mogelijkheden optimaal worden benut."

DEPENDANCES:

Emmaplein 21

5211 VZ Den Bosch

Noord-Brabant

Otterdijk 1

5715 RH Lierop

Noord-Brabant

ADRES:

Boterbloemstraat 13

5321 RP Hedel​

Gelderland

hanny@spilhelpt.nl

TEL

073 599 57 80
  • Facebook Spil Helpt

Boschstraat 18

5301 AD Zaltbommel

Gelderland

Hambroeklaan 1

4822 ZZ Breda

Noord-Brabant

BIG-registratie: 09926891231

KvK-nummer: 55939767
 

© 2020 Paul van Gulick