top of page

ONS TEAM

en zijn motivatie
IMG_3092.JPG
DSC_3532.JPG
Hanny van der Schoot

"Ieder kind is bijzonder en heeft talenten. Ik wil het kind bewust maken van deze talenten zodat het deze leert kennen en gebruiken."

Meerte Bergmans

"Door de kwaliteiten van het kind en zijn /haar omgeving te benutten en het vertrouwen in eigen kunnen te vergroten,  wil ik zorgen voor een omgeving waarin het kind en alle betrokkenen zich goed voelen."

DSC_3530.JPG
Stèfanie Groeneveld
DSC_3525.JPG

"Ik wil samen met het kind de juiste rugzak uitkiezen, deze samen vullen met de nodige tools zodat ik hem de juiste weg kan wijzen."

uRl+eQB2QjuklRqy5wEvwA.jpg
Meerte.jpg
fullsizeoutput_8704.jpeg
DSC_9903.JPG
Paul van Gulick

"Ik wil naar beste kunnen een luisterend oor bieden en energiek en daadkrachtig opkomen voor het belang van het kind dat in moeilijke omstandigheden verkeert."

Schermafbeelding 2019-05-06 om 15.15.22.
Floor Peters
DSC_3594.JPG
Floor.JPG

“Op zoek gaan naar de ideale balans tussen het kind en de omgeving is een hele mooie uitdaging. Door hierbij uit te gaan van de talenten van het kind en de mogelijkheden in de omgeving, wil ik er voor zorgen dat iedereen zich goed voelt.”

DSC_3540.JPG
Marleen.jpg

"Ieder kind is uniek.
Het is mijn doel om de krachten en talenten van een kind in beeld te brengen en deze samen verder te ontwikkelen."

DSC_3521.JPG
Tamar van Velzen
DSC_3598.JPG

“Graag help ik kinderen om gelukkig te zijn. Ik benader ze onbevooroordeeld, vrolijk en met humor om vervolgens samen tot een oplossing te komen.”

Baukje van Veen

""Doordat ik mij verdiep in een kind, leer ik het goed kennen en ontdek ik wat zijn sterke kanten zijn. Van daaruit help ik het kind ook datgene te ontwikkelen wat het nog lastig vindt."

DSC_3516.JPG
Elzemiek van Tits

“Soms is de balans zoek. Samen met de omgeving help ik kinderen in hun kracht te zetten door hen kwaliteiten te laten herkennen en te leren gebruiken. Ik ga daarbij hulpvraaggericht, respectvol en transparant te werk.”

Frank Wentink
Frank Wentink.jpg

"Een orthopedagoog is een ontdekkingsreiziger: ‘Je werkt samen met het kind en zijn omgeving om de krachten, kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen. Vervolgens bepalen we samen een koers waarbinnen alle mogelijkheden optimaal worden benut."

Baukje.jpg
Elzemiek 2019b.jpg
Tamar.jpg
Frank.jpg
bottom of page