GEZINSWIJZER

Online hulp bij opvoeding- en gezinsvragen

De Gezinswijzer helpt ook online ouders en opvoeders met een opvoedings- of gezinsvraag. Dit kunnen vragen van uiteenlopende aard zijn; van eenvoudig tot ingewikkeld. Het team van SPIL Helpt, dat bestaat uit orthopedagogen en mediators, staat paraat om je van persoonlijke adviezen te voorzien of, indien nodig, je te verwijzen naar de juiste instanties.

LET OP!

Deze online-adviezen zijn niet bedoeld voor crisissituaties! Neem in dat geval ALTIJD contact op met de huisarts.

Via deze hulppagina kun je direct de persoonlijke opvoedings- of gezinsvraag stellen en je aanmelden voor de e-mailservice of video-service. In onze blog vind je veel artikelen over allerlei relevante onderwerpen. Wekelijks verschijnen er nieuwe artikelen en tips.

E-mail service

Heb je een vraag over een lastige gezinssituatie of een opvoedingsprobleem? Meld je nu in 3 eenvoudige stappen aan voor onze e-mailservice met een persoonlijk advies.

Het aanmelden is vrijblijvend. Je betaalt pas nadat wij hebben aangegeven dat wij je advies kunnen geven en jij zeker weet dat je met ons in zee wilt gaan. Als de betaling bij ons is binnengekomen, ontvang je binnen drie werkdagen ons persoonlijk advies.

Video-service

Vind je het moeilijk om jouw vraag op te schrijven? Je kunt een filmpje opsturen van maximaal 10 minuten, waarin je het probleem duidelijk in beeld brengt. Meld je nu in 3 eenvoudige stappen aan voor onze video-service met een persoonlijk advies.

Het aanmelden is vrijblijvend. Je stuurt het filmpje via www.wetransfer.com op naar hanny@spilhelpt.nl en betaalt pas nadat wij hebben aangegeven dat wij je advies kunnen en jij zeker weet dat je met ons in zee wilt gaan. Als de betaling bij ons is binnengekomen, ontvang je binnen drie werkdagen ons persoonlijk advies.

DEPENDANCES:

Emmaplein 21

5211 VZ Den Bosch

Noord-Brabant

Otterdijk 1

5715 RH Lierop

Noord-Brabant

ADRES:

Boterbloemstraat 13

5321 RP Hedel​

Gelderland

hanny@spilhelpt.nl

TEL

073 599 57 80
  • Facebook Spil Helpt

Boschstraat 18

5301 AD Zaltbommel

Gelderland

Hambroeklaan 1

4822 ZZ Breda

Noord-Brabant

BIG-registratie: 09926891231

KvK-nummer: 55939767
 

© 2020 Paul van Gulick