top of page

PROCLAIMER

Proclaimer

Spil Helpt heeft veel zorg besteed aan de vormgeving en inhoud van deze site. De informatie komt uit betrouwbare bronnen en we doen er alles aan om de website actueel en correct te houden. Mocht u toch informatie tegenkomen die volgens u niet correct is of heeft u suggesties of opmerkingen, dan kunt u dit laten weten via hanny@spilhelpt.nl
 
Auteursrecht
Deze website is eigendom van Spil Helpt.
Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website liggen bij Spil Helpt. U mag het materiaal op deze site alleen gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Overname van (delen van) de site is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Spil Helpt en vermelding van de bron (http://www.spilhelpt.nl).

Beeldmateriaal
Bij het plaatsen van foto- en beeldmateriaal op deze website gaan we zorgvuldig te werk. Mocht u -ondanks onze zorgvuldigheid- beeldmateriaal, een foto of film tegenkomen waarvan u denkt dat de auteursrechten bij u liggen, laat het ons dan weten via info@spilhelpt.nl.
Herkent u zichzelf of uw kind op een foto en wilt u liever niet dat deze op de site van Spil Helpt staat, dan kunt u dat melden via info@spilhelpt.nl
 
Spil Helpt kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze site.

Portrait of young girl in casual clothin
bottom of page