SPIL HELPT

REFERENTIES

De cliënt staat voor Spil Helpt centraal en dat blijkt uit onze gehele manier van werken. Omdat per definitie alle cliënten een persoonlijk gesprek met ons hebben, komen tijdens deze gesprekken vele onderwerpen aan bod. Wij houden op deze wijze voeding met wat bij de cliënten leeft. De referenties spreken voor zich.

"Ik vind dat Spil Helpt het heel goed doet omdat ze bij daar op een leuke manier testen met je doen en trainingen geven. Je hoeft bij Spil Helpt geen saaie toetsen te doen maar leuke spelletjes. Je leert bij Spil Helpt dingen die je eerst nog niet wist en dat is heel erg fijn."

Jill

"Het is fijn dat je je kind zo ziet groeien en dat ze zo beloond wordt voor het harde werken. Maar wij willen ook graag Spil Helpt, en in het bijzonder de begeleiders van onze dochter nogmaals danken. Wij zijn blij dat wij de keuze hebben gemaakt voor extra ondersteuning en een tweede traject. Wij zijn ervan overtuigd dat juist de ondersteuning onze dochter de zekerheid heeft gegeven, waardoor ze zelf zo goed heeft kunnen presteren."

Walter en Ellen

"Onze zoon heeft de cursus zeer leerzaam gevonden. Hij vond het heel leuk en heeft er veel geleerd. Hij vond het liggen op het matje leuk en natuurlijk het plankje doorslaan.
Wij merken dat ie wat meer gevoelens laat zien, dat deed ie eerst bijna nooit.
Wij zelf vonden het ook leerzaam zo ben ik er zelf ook wel achter dat ik meer rots ben 😉 en dat botste met Bart nogal eens.
Al met al blij dat we de cursus gedaan hebben."

Gerie

Naar aanleiding van de cursus

'Rots en Water'

"Ik ben als ouder heel erg blij dat ik terecht ben gekomen bij Spil Helpt. Iedereen die daar werkt is in staat om kinderen snel op hun gemak te laten voelen en straalt enthousiasme uit. Zowel op sociaal-emotionele ontwikkeling als de cognitieve ontwikkeling is Spil Helpt in staat om problematieken zeer kundig en snel in beeld te brengen. Waardoor er voor ons ouders duidelijkheid ontstond en Spil Helpt waardevolle handelingsadviezen aanreikte. Dit was wat onze dochter en wij als ouder nodig hadden. Door gerichte training, die altijd op een speelse, leerzame en leuke manier wordt aangeboden zagen wij onze dochter weer stralen en groeien. De diagnose gaf ons duidelijkheid. Bij onze dochter kwam er door de diagnose een stuk rust en door de juiste training kreeg ze tools en zelfvertrouwen. Heel fijn om te zien. Wij hebben de samenwerking met Spil Helpt als zeer positief, prettig, vakkundig en waardevol ervaren."

Amber

"Onze zoon is erg enthousiast over de Rots en water training. Hij heeft er volgens eigen zeggen veel van geleerd. Hij ging altijd met veel plezier.
Positief dus!"

Thijs en Andrea

"Sinds een paar weken is het bij ons echt gezellig in huis. Zitten de meiden onderling minder vaak op elkaar te vitten en kan het gesprokene op een normale wijze uit haar mond komen. Aan deze kant van de computer zitten blije ouders :-)
Nogmaals bedankt voor jullie energie en enthousiasme. Hopelijk maken jullie nog meer kinderen en ouders gelukkig"

Marlous

Naar aanleiding van de cursus

'Rots en Water'

© 2019 Paul van Gulick
 

DEPENDANCES:

Emmaplein 21

5211 VZ Den Bosch

Noord-Brabant

Otterdijk 1

5715 RH Lierop

Noord-Brabant

ADRES:

Boterbloemstraat 13

5321 RP Hedel​

Nederland

hanny@spilhelpt.nl

TEL

073 599 57 80
  • Facebook Spil Helpt

Nieuwstraat 2

5301 EW Zaltbommel

Gelderland

Hambroeklaan 1

4822 ZZ Breda

Noord-Brabant