top of page

SPIL HELPT

REFERENTIES

De cliënt staat voor Spil Helpt centraal en dat blijkt uit onze gehele manier van werken. Omdat per definitie alle cliënten een persoonlijk gesprek met ons hebben, komen tijdens deze gesprekken vele onderwerpen aan bod. Wij houden op deze wijze voeding met wat bij de cliënten leeft. De referenties spreken voor zich.

"Na aanhoudende problemen op school met ons zoontje is Spil in beeld gekomen. We wilden heel graag goed begrijpen wat de oorzaak van de problemen was, om niet zomaar 'pleisters' te gaan plakken. We zijn ongelooflijk blij met het onderzoeks-verslag, wat een heel helder onder-scheid maakt in wat we mogen verwachten qua capaciteiten van ons zoontje en van de oorzaken in zijn gedrag. Vervolgens zijn we uitstekend begeleid in wat vervolgstappen kunnen zijn om hem verder te helpen. Ik raad Spil Helpt iedereen aan. Zij zijn uiterst professioneel in hun werk, en zijn daarnaast ongelooflijk!!"

Sabine

"Ik vind dat Spil Helpt het heel goed doet omdat ze bij daar op een leuke manier testen met je doen en trainingen geven. Je hoeft bij Spil Helpt geen saaie toetsen te doen maar leuke spelletjes. Je leert bij Spil Helpt dingen die je eerst nog niet wist en dat is heel erg fijn."

Jill

"Het is fijn dat je je kind zo ziet groeien en dat ze zo beloond wordt voor het harde werken. Maar wij willen ook graag Spil Helpt, en in het bijzonder de begeleiders van onze dochter nogmaals danken. Wij zijn blij dat wij de keuze hebben gemaakt voor extra ondersteuning en een tweede traject. Wij zijn ervan overtuigd dat juist de ondersteuning onze dochter de zekerheid heeft gegeven, waardoor ze zelf zo goed heeft kunnen presteren."

Walter en Ellen

Collage of portraits, different people i

"Onze zoon heeft de cursus zeer leerzaam gevonden. Hij vond het heel leuk en heeft er veel geleerd. Hij vond het liggen op het matje leuk en natuurlijk het plankje doorslaan.
Wij merken dat ie wat meer gevoelens laat zien, dat deed ie eerst bijna nooit.
Wij zelf vonden het ook leerzaam zo ben ik er zelf ook wel achter dat ik meer rots ben 😉 en dat botste met Bart nogal eens.
Al met al blij dat we de cursus gedaan hebben."

Gerie

Naar aanleiding van de cursus

'Rots en Water'

Evaluation Feedback Customer Smiley Resp

De mensen die bij Spil Helpt werken zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen alle tijd voor gesprekken met ouders en andere betrokkenen. Een super team!

Jeanette

"Mijn dochter is heel fijn en goed begeleid door Spil Helpt. Alles was duidelijk voor haar en ook voor ons. Een hele goede en fijne ervaring vooral omdat het voor ons ook allemaal nieuw was."

Marlies

Ik zou spil helpt zeker aanbevelen bij mensen omdat men echt luistert naar de problemen en waar je serieus genomen wordt. Fijn ook dat intake en onderzoeken gedaan worden aan huis, voor velen beter als in een grote zorginstelling.

Mark

Het onderzoek is heel goed begeleid. Het verslag was ook duidelijk. Ik heb echter niet het gevoel dat we het advies hebben gekregen waar we naar op zoek waren. Het verslag is meer een bevestiging van de waarschijnlijke oorzaak van problemen maar ik mis advies en richting voor de toekomst.

Patty

"Ik ben als ouder heel erg blij dat ik terecht ben gekomen bij Spil Helpt. Iedereen die daar werkt is in staat om kinderen snel op hun gemak te laten voelen en straalt enthousiasme uit. Zowel op sociaal-emotionele ontwikkeling als de cognitieve ontwikkeling is Spil Helpt in staat om problematieken zeer kundig en snel in beeld te brengen. Waardoor er voor ons ouders duidelijkheid ontstond en Spil Helpt waardevolle handelingsadviezen aanreikte. Dit was wat onze dochter en wij als ouder nodig hadden. Door gerichte training, die altijd op een speelse, leerzame en leuke manier wordt aangeboden zagen wij onze dochter weer stralen en groeien. De diagnose gaf ons duidelijkheid. Bij onze dochter kwam er door de diagnose een stuk rust en door de juiste training kreeg ze tools en zelfvertrouwen. Heel fijn om te zien. Wij hebben de samenwerking met Spil Helpt als zeer positief, prettig, vakkundig en waardevol ervaren."

Amber

Onze dochter voelde zich al snel op haar gemak tijdens de onderzoeken. Dat is niet altijd zo met vreemden.

Tanja

"Onze zoon is erg enthousiast over de Rots en water training. Hij heeft er volgens eigen zeggen veel van geleerd. Hij ging altijd met veel plezier.
Positief dus!"

Thijs en Andrea

"Sinds een paar weken is het bij ons echt gezellig in huis. Zitten de meiden onderling minder vaak op elkaar te vitten en kan het gesprokene op een normale wijze uit haar mond komen. Aan deze kant van de computer zitten blije ouders :-)
Nogmaals bedankt voor jullie energie en enthousiasme. Hopelijk maken jullie nog meer kinderen en ouders gelukkig"

Marlous

Naar aanleiding van de cursus

'Rots en Water'

Hand drawing ranking concept with black

"Fijne, kundige medewerkers. Nemen de tijd en ruimte om daadwerkelijk te luisteren en onze zoon gerust te stellen. Uiteindelijk veel tips gekregen waar we mee verder kunnen. Ook de mogelijkheid altijd weer contact op te nemen. Adviesgesprek met school als zeer waardevol ervaren voor alle partijen. Bedankt!!"

David

bottom of page