top of page
  • Foto van schrijverSpil Helpt

Waarom het slim is om nu al december inkopen te doenJe zult wel denken. Nu al!? We zijn nog aan het genieten van een mooie nazomer, maar voor je het weet staat december alweer op de stoep. Elke ouder wil toch niets liever dan je kind een fijne december maand bezorgen. Helaas wordt alles duurder in de winkel, het valt daarom niet meer mee om met iets leuks te komen. Op tijd inkopen doen scheelt geld en dit is waarom.


December staat ook wel gelijk aan duur. Wat veel (web) winkels doen is, de prijzen verhogen rond december. Als je dus je cadeaus eerder inslaat kan je dat kosten besparen. Ook is het fijn om je kosten te kunnen verspreiden. Als je dus eerder begint met je inkopen, kun je steeds kleine beetjes uitgeven. Je hoeft dan dus niet op het einde van de rit een hele smak met geld uit te geven.


Heb je het als ouder al niet druk genoeg? Als je eerder begint scheelt je dit ook veel stress! Je hebt tenslotte meer tijd om te zoeken naar het perfecte cadeau. Daarbij is er nog genoeg keuze en sta je niet in een overvolle winkel sinterklaas/kerst inkopen te doen. Alleen maar win-win dus!


In het teken van duurzaamheid. Geef je speelgoed een tweede leven. Het is slim om speelgoed waar je kinderen niet meer mee spelen te verkopen. Dit zorgt voor een extraatje die je goed kunt gebruiken in de decembermaand. En je helpt er ook andere ouders mee! Kijk zelf ook eens rond bij tweedehands speelgoed. Ook dit kan je de nodige euro’s schelen.


Nou dan nog een laatste tip: Zorg dat je, je op tijd ingeslagen cadeaus goed opbergt. Het zal je maar gebeuren dat je kind het eerder vindt! Dan wordt het alsnog een hele dure decembermaand.


Niks is leuker dan die blije gezichtjes bij het open maken van het ‘perfecte’ cadeau. En jij blij dat je dit jaar kosten hebt kunnen besparen met deze gouden tips.


Snel naar de winkel dus, veel plezier met shoppen!


Linda van Schaijk

Pedagoog

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page